NFP Vlaanderen

Links

Hieronder vind je interessante links die verband houden met natuurlijke omgang met vruchtbaarheid. Regelmatig worden nieuwe links toegevoegd. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van de links waarnaar we in deze website verwijzen.


Bolle Buik

Bollebuik is een team van drie zelfstandige vroedvrouwen. Naast prenatale consultaties, zwangerschapsworkshops, voorbereidingsreeksen op de bevalling, borstvoedingsworkshops enz. geven ze een blad uit (4 keer per jaar).
www.bollebuik.com

De Vrouwe Mantel

De Vrouwe Mantel is een initiatief dat gegroeid is vanuit het verlangen van twee vroedvrouwen, om een centrale plaats te creëren waar de noden van het zwanger koppel en/of de (jonge) ouders centraal staan.
www.geboortehuis.be

Geboortehuis Inanna

Geboortehuis Inanna wil via zijn cursusaanbod, consultaties en mini-beurs jonge en toekomstige ouders uit de ruime omgeving van Mechelen voorbereiden op de bevalling en het ouderschap.
www.goedgeboren.be

Geboortehuizen in Vlaanderen

Hier vind je met één klik een overzicht van alle geboortehuizen in Vlaanderen.
www.geboortehuizen.be

Geboortehuys De Minne

Geboortehuys De Minne in Aalbeke biedt persoonlijke ondersteuning en begeleiding voor en na de bevalling met respect voor eigen keuzes.
www.geboortehuizen.be/deminne

Geboorte-Informatiecentrum

Het Geboorte-Informatiecentrum in Geel is een centrum waar zwangeren en hun partner kunnen kiezen om hun zwangerschap en de geboorte van hun kind op een natuurlijke en persoonlijke manier te beleven.
www.geboorte-infocentrum.be

Zwanger in Brussel
Zwanger in Brussel is een praktijk van drie vroedvrouwen die het gezin met zijn specifieke noden centraal stelt. Deze vroedvrouwen begeleiden de normale bevalling hetzij thuis, hetzij in het ziekenhuis.
www.zwangerinbrussel.be

Expertisecentra kraamzorg

De expertisecentra kraamzorg geven je een deskundig antwoord op je vragen over kraamzorg, de babyverzorging, de dienstverlening rond zwangerschap en geboorte in je regio.
www.expertisecentrakraamzorg.be

www.zwangerenbevallen.be

Vlaamse organisatie van vroedvrouwen (Vlov)

De Vlaamse vroedvrouwen staan ter beschikking van de bevolking voor tijdens en na de bevalling.
www.vlov.be